За нас

За фирмата
ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР

е туроператор с лиценз No РК-01-6668. Профи Травъл Център е лидер на българския пазар за групови екскурзии до шестте континента: всяка година изпращаме групи с професионални водачи до Бразилия и Аржентина, Перу, Чили и Великденските острови, Куба, Мексико и САЩ, Индия и Непал, Китай и Япония, Индокитай - Тайланд, Камбоджа, Лаос и Виетнам, Непал и Тибет, Австралия и Нова Зеландия, ЮАР и Замбия, Мароко и Кения, Португалия и Испания, Швейцария, Прибалтика и Скандинавия и още.

Защо да пътувате с Профи Травъл

  

Ние се вслушваме Вашето мнение е важно за нас и ние постоянно преглеждаме Вашите отзиви и обновяваме своите маршрути в съответствие с Вашите препоръки. Най-подходящия сезон Всички наши екскурзии се извършват в най-подходящото време за съответната дестинация. Ние сме професионалисти Профи Травъл Център има всички нужни сертификати и застраховки като лицензиран туроператор и акредитиана ИАТА агенция. Специални бонуси и отстъпки Винаги със специално отношение към нашите лоялни клиенти и значителни отстъпки за ранни записвания. Ние сме вдъхновени Точно като Вас, ние сме вдъхновени да пътуваме и откриваме за Вас все по-нови и красиви места, да създаваме перфектните пътешествия и да обогатяваме Вашата колекция от незабравими спомени. Малки групи Високо качество на обслужване и внимание към всеки наш клиент в групите ни от 15 до 20 туристи. Сигурни партньори Нашите партньори от 6те континента са професионални туроператори с лицензирани местни екскурзоводи, транспорт и всички необходими застраховки. Стил и комфорт Настаняването е само в 4 и 5 звездни хотели и лоджове.

За екипа

Екипите ни са професионално подготвени и с дългогодишен опит в туризма, което е и гаранция за качеството на нашите продукти.

За контакти

Можете да ни намерите на адрес в София – на бул. "Витоша" 156, ет. 1 (близо до първия светофар по бул. "Витоша" след бул. "България" по посока към Южен Парк). От понеделник до петък 10:00 - 17:00 - дистанционно с клиенти до 30.11.2020 или с предварително уговорени срещи

Нашите сертификати

ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР има сертификат за сключена от Туроператора застраховка „Отговорност на туроператора” при ЗАД „Армеец” с адрес на управление гр. София, ул. „Стефан Караджа” 2.

За информация и резервации

Най-нови екскурзии

Профи Травъл Център

Централен офис понеделник до петък 09:00 - 18:00 бул. "Витоша" 156, ет. 1 0882 34 55 55 02/951 61 49
Офис Пловдив понеделник до петък 9:00 - 18:00 +359 897 967 485 plovdiv@profitravel.bg