За нас

За фирмата
ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР

е туроператор с лиценз No РК-01-6668. Профи Травъл Център е лидер на българския пазар за групови екскурзии до шестте континента: всяка година изпращаме групи с професионални водачи до Бразилия и Аржентина, Перу, Чили и Великденските острови, Куба, Мексико и САЩ, Индия и Непал, Китай и Япония, Индокитай - Тайланд, Камбоджа, Лаос и Виетнам, Непал и Тибет, Австралия и Нова Зеландия, ЮАР и Замбия, Мароко и Кения, Португалия и Испания, Швейцария, Прибалтика и Скандинавия и още.

Защо да пътувате с Профи Травъл

  

Ние се вслушваме Вашето мнение е важно за нас и ние постоянно преглеждаме Вашите отзиви и обновяваме своите маршрути в съответствие с Вашите препоръки. Най-подходящия сезон Всички наши екскурзии се извършват в най-подходящото време за съответната дестинация. Ние сме професионалисти Профи Травъл Център има всички нужни сертификати и застраховки като лицензиран туроператор и акредитиана ИАТА агенция. Специални бонуси и отстъпки Винаги със специално отношение към нашите лоялни клиенти и значителни отстъпки за ранни записвания. Ние сме вдъхновени Точно като Вас, ние сме вдъхновени да пътуваме и откриваме за Вас все по-нови и красиви места, да създаваме перфектните пътешествия и да обогатяваме Вашата колекция от незабравими спомени. Малки групи Високо качество на обслужване и внимание към всеки наш клиент в групите ни от 15 до 20 туристи. Сигурни партньори Нашите партньори от 6те континента са професионални туроператори с лицензирани местни екскурзоводи, транспорт и всички необходими застраховки. Стил и комфорт Настаняването е само в 4 и 5 звездни хотели и лоджове.

За екипа

Екипите ни са професионално подготвени и с дългогодишен опит в туризма, което е и гаранция за качеството на нашите продукти.

За контакти

Можете да ни намерите на адрес в София – на бул. "Витоша" 156, ет. 1 (близо до първия светофар по бул. "Витоша" след бул. "България" по посока към Южен Парк).

Нашите сертификати

ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР има сертификат за сключена от Туроператора застраховка „Отговорност на туроператора” при Застрахователно дружество Евроинс" АД с адрес на управление гр. София, бул. Христофор Колумб №43.

За информация и резервации

Най-нови екскурзии

Профи Травъл Център

Централен офис понеделник до петък 09:00 - 18:00 бул. "Витоша" 156, ет. 1 0882 34 55 55 02/951 61 49
Офис Пловдив понеделник до петък 9:00 - 18:00 +359 897 967 485 plovdiv@profitravel.bg