Северното сияние
1999.00 лв 1899.00 лв

В очакване на Северното сияние

обща информация

Заради географското си положение градчето Тромсьо е определяно като мястото в Норвегия с най-добри възможности за наблюдаване на Северното сияние. Това е едно от най-красивите явления на нашата планета, определяно като „ магичен каприз на природата“ и мечтата на всеки е да види Северното сияние поне веднъж в живота си. Насладете се на възможността да преживеете този уникален светлинен спектакъл по време на екскурзиите в търсене на Северното сияние – едно наистина незабравимо преживяване!

ИНФОРМАЦИЯ и цени
-Цена на основен пакет в двойна стаяПРОМО ПАКЕТ при записване до 20.02.18!
Thon Hotel Tromsø 3+* 1 999 лв 1 899 лв
Clarion Hotel Edge 4*. 2 099 лв 1 999 лв

Пакетната цена включва:

• Трансфер летище – хотел – летище; • 4 нощувки с включени закуски в избрания хотел; • Английско-говорящ гид по време на допълнителните екскурзии; • Екскурзия до долината Тамок с включено пътуване с шейни в кучешки впряг в търсене на Северното сияние и включена вечеря; • Екскурзия в близост до границата с Финландия в очакване на Северното сияние; • Включено топло обекло по време на екскурзиите (термо покривало, ръкавици и шапка); • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец” за лица до 70 г. за застрахователна сума 10 000 евро;

Пакетната цена не включва:

• Самолетен билет София – Франкфурт – Осло – Тромсо – Осло – Франкфурт – София с полет на Луфтханза от 491 евро / 961 лв /към 31.08.2017/; • Екскурзия с лодка за наблюдение на китове и различни видове птици с гид на английски език. Провежда се всеки ден от 08:30 и продължава от 3 до 6 часа. Цена 289 лв на човек; • Екскурзия в търсене на северното сияние в камп Аврора. По време на този тур ще чуете интересни истории за сиянието и при възможност ще направите снимки. Екскурзията е с начало 19:00 ч. и продължава около 6-7 часа. Цена 375 лв на човек; • Доплащане за застраховка ''Помощ при пътуване" на ЗАД "Армеец" за лица над 70 до 80 г. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове: 20 лв; • Застраховка отмяна на пътуване и прекъсване на пътуването по неотложни независещи от клиента причини – по желание и при записване.

Важно!

• Екскурзията се осъществява при минимум 2 туристи; • За посещение на Норвегия не се изискват визи и ваксинации; • Възможни са промени в програмата, поради лошо време или промяна в разписанието на полетите; • Необходими документи за записване: копие/данни от задграничен паспорт, валиден минимум 6 месеца от датата на връщане; попълнен договор на ПРОФИ ТРАВЪЛ и депозит в размер на 600 лв на човек и 100 % от цената на самолетните билети ; • Плащането става в брой в лева, с кредитна карта или по банков път "ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР" ЕООД, РАЙФАЙЗЕН БАНК, гр. София IBAN: BG72 RZBB 9155 1000 5549 40, BIC: RZBBBGSF; • Доплащането става в срок до: 30 дни преди отпътуване ; • Всички допълнителни мероприятия се заявяват и заплащат предварително в офиса на ПРОФИ ТРАВЪЛ заедно с доплащането на пакета; • Смяната на посочените хотели с подобни от същата категория не се счита за значителна промяна на програмата; • Цените са изготвени при курс 1 USD = 1,65 лева и при увеличение на валутния курс с повече от 3%, Профи Травъл Център си запазва правото да промени цената към момента на доплащане. • Профи Травъл не носи отговорност при смяна на часовете на полетите от страна на превозвача. • За допълнителните мероприятия, като отделна част и невлизащи в Общата пакетна цена, Профи Травъл Център не носи отговорност. Те се провеждат изцяло по желание и на собствена отговорност от страна на записалите се клиенти. • Агенцията си запазва правото за промяна последователността на изпълнение на различните елементи на програмата. В редки случаи някои елементи от екскурзиите могат да бъдат различни от обявените по причина на лошо време, промяна в политическата ситуация или просто промяна в разписанието на полетите, автобусите, фериботите или влаковете.

%ZAINFORMACIA1%

Профи Травъл Център ЕООД има сключена застраховка «Отговорност на туроператор» при ЗАД «Армеец» с адрес на управление гр. София, ул. Стефан Караджа 2.

отвори цялата информация
Програма

Ден 1 / София – Франкфурт- Осло - Тромсьо

Пристигане на летище Тромсьо, трансфер, настаняване и нощувка в хотел Thon Hotel Tromsø 3+* или хотел Clarion Hotel Edge 4*..

Ден 2 / Тромсьо и екскурзия в долината Тамок

Закуска и свободно време за почивка и климатизация. В късния следобяд отпътуване за долината Тамок, разположен а на около 95 км от Тромсьо и представляваща едно от най-живописните диви места в Северна Норвегия със спиращи дъха пейзажи. След кратки указания в камп Тамок ще се качите на шейни, водени от кучешки впряг и ще се отправите на едно уникално 3 часово пътуване в търсене на Северното сияние. По пътя стоп за вечеря. Връщане в хотела около полунощ и нощувка.

Ден 3 / Тромсо и екскрузия в очакване на Северното сияние

Закуска в хотела и свободно време за самостоятелно опознаване на града. Можете да посетите норвежкия Полярен музей и да научите много за изследователите на Северното сияние и неговото значение за Тромсьо и Норвегия. В късния следобяд отпътуване в малка група (максимум 12 човека) към място в близост до границата с Финландия. Вашият гид ще Ви заведе на място, където има най-добри шансове да се наблюдава Северното сияние. Закуска по пътя и връщане в хотела между полунощ и 02:00 ч.

Ден 4 / Тромсьо

Закуска в хотела и свободно време. По желание - включване в допълнителни екскурзии срещу доплащане. Сутринта можете да се включите в екскурзия с лодка за наблюдение на китове и птици. Ще имате възможност да се насладите много видове птици и китове, които обитават крайбрежието на Тромсьо. Вечерта можете отново да се отправите на път в търсене на Северното сияние като се запишете за екскурзия, която ще Ви отведе в камп Аврора. Вашият гид ще Ви заведе до места, откъдето има най-добра възможност за наблюдение на сиянието. Ще чуете интересни истории и при късмет ще се насладите на уникалната природна светлинна картина.

Ден 5 / Тромсьо – Осло – Франкфурт - София

Закуска и освобождаване на хотела. Трансфер до летището в Тромсьо и отпътуване за София. Край на програмата.

Резервирай сега тази екскурзия

Новипредложения

Профи Травъл Център

Централен офис понеделник до петък 9:00 - 18:30 бул. "Витоша" 156, ет. 1 02/951 61 49 0882 12 00 22
Офис Пловдив понеделник до петък 9:00 - 18:30 бул."Марица" 91 032/964 44 50 0884 36 36 99

Информацията, публикувана на сайта, е с рекламна цел и е възможно да са допуснати грешки. Съгласно чл.28, ал.2 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, предоставена в офисa на Профи Травъл Център ЕООД или от оторизираните агенти!