ПРОМО ЦЕНА ДО 29.10.2021!ПОДБРАНИ ХОТЕЛИ!
5 533 лв 5 333 лв

Нова година 2022 на Малдиви с директен полет!

  • Lhaviyani Atoll
  • Rasdhoo Atoll
10 дни / 7 нощувки
звънни ни за резервация пиши ни за резервация
26. 12. 202104. 01. 2022

Подобно на огърлица от перли, разпиляна върху искрящата повърхност на океана, 1190-те коралови острова са групирани в 26 големи атола и оформят един архипелаг, простиращ се на 820 км. Островното царство на Малдивите включва около 203 острова, които са заселени, 87 курортни, а останалите са безлюдни.
Богатата култура и древните традиции разкриват истинското лице на Малдивите! Разположени близо до бреговете на Азия, островите носят и нещо от духа на Африка – традиционната музика, ритъм и танци наподобяват тези на източноафриканските. В продължение на векове островите са били пресечна точка на мореплаватели от различни краища и доказателство за това е уникалната кухня на Малдивите, която съчетава арабски, индийски, цейлонски и европейски елементи.

 

ИНФОРМАЦИЯ и цени
Хотел Стандартна пакетна цена на човек в двойна стаяПромо цена на човек
за 26.12. 21
Kuredu Island Resort and Spa 4*, Garden bungalow - закуски, обяди, вечери от 5 533 лв от 5 333 лв
Kuramathi Maldives 4*+, Beach Villa - закуски, обяди, вечери от 6 340 лв от 5 840 лв
Atmosphere Kanifushi 5*, Sunset Beach Villa All Inclusive от 10 980 лв от 10 380 лв
Lily Beach Resort and Spa 5*, Beach Villa Platinum All Inclusive от 11 730 лв от 10 730 лв

ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:
*Самолетен билет София-Мале-София с директен чартърен полет на Gulliv Air

дата полет № излита от час каца в час
26 DEC 2021 GBG805 SOF 22:00 MLE 06:00 +1
03 JAN 2022 GBG806 MLE 20:00 SOF 03:30+1
*Летищни такси
*7 нощувки в избраният хотел на съответната база на изхранване (27.12.2021-03.01.2022)
*Един салонен багаж до 4 кг. и чекиран багаж до 20 кг.;
*Трансфер летище-хотел-летище:
  - Kuredu Island с хидроплан 40 мин на посока
  - Kuramathi с моторна лодка 90 мин на посока /възможност за доплащане за хидроплан 20 мин на посока/
  - Atmoshphere Kanifushi с хидроплан 35 мин на посока
  - Lily Beach с вътрешен полет и лодка 50 мин на посока /възможност за доплащане за хидроплан 25 мин на посока/ 

*Съответния брой нощувки в избрания хотел на съответната база на изхранване
*Медицинска застраховка с лимит 10 000 € с включени мед. разходи свързани с COVID 19 при пътувания в чужбина (Не покрива  престой в хотела или нови самолетни билети при положителен резултат от тест направен в чужбина)
-GREEN TAX – 6 USD на ден на човек (възрастен/дете/бебе)

ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:
*Застраховка „Отмяна на пътуване“ се прави в срокове и условия на ЗК  от 1 до 3 дни от плащане на  депозита
*Застраховка „Отмяна на пътуване“ се прави за резервация направена не по -късно от 10 дни преди дата на отпътуване. Застрахователната компания 
НЕ прави застраховката при по-малко оставащи дни.
*Допълнителни екскурзии
*Доплащане за All Inclusive Plus в Kuredu Island - 775 лв на човек за целия престой
*Доплащане за All Inclusive  в Kuramathi - 670 лв на човек за целия престой
*Доплащане за по висок клас стая /на запитване/
*Разходи неупоменати в "Цената включва"
*Горивна такса – обявява се 21 дни преди полета (ако авиокомпанията наложи такава)
*Превозването на специално оборудване за екстремни спортове като сърфинг, кайт-сърфинг, гмуркане и други се организира само по запитване и след предварително подадена информация към туроператора.

*PCR тестове./при нужда/

отвори цялата информация
Важно
ЗА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ БЕЗВИЗОВ РЕЖИМ  ЗА ВЛИЗАНЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА  МАЛДИВИ

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ:
Всички острови на Малдивите са коралови, така че е строго забранено изнасянето на корали от държавата или увреждане на крайбрежната зона. Нарушаването може да доведе до сериозни глоби.Алкохол е разрешено да се консумира само на островите от туристите.Въпреки,че има и острови на които хотелите съжителстват с местно население и там е забранена консумацията му дори и в хотела.
В тази връзка внасяне и изнасяне на алкохол от държавата е забранено.
Всички острови на Малдивите са коралови, така че е строго забранено изнасянето на корали от държавата или увреждане на крайбрежната зона. Нарушаването може да доведе до сериозни глоби.

УСЛОВИЯ ПО ПРОГРАМАТА:

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ
:
1.При направена резервация пътуващият в рамките на  48 часа заплаща 50 % гаранционен депозит по договора за туристическо пътуване в размер на  сумата.
*Доплащане на остатъчната стойност 21 дни преди датата на отпътуване 

2. Туроператорът си запасва правото да променя часовете на полета при необходимост.
3.С това се гарантира резервацията в хотела както и в превозното средство.
Програмите  са  без медицински изисквания за имунизации . Изискването на PCR тестове е упоменато във всяка програма според мястото за където се пътува.хората с пълен курс ваксина срещу КОВИД19 не подлежат на PCR 
тестуване.
•COVID-19 забележка - поради динамично променящата се ситуация, медицинските условия за посещение на страните  подлежат на препотвърждение при наближаване  периода на пътуване.
•Срок за уведомление за несъбран минимум – до 15 дни преди датата на заминаване. Туроператора си запазва правото на промяна дата или хотел до 7 дни преди дата на отпътуване при извънредна ситуация, техническа грешка на хотелиера, авикомпанията или туроператора като  на клиента се предлага алтернативен  вариант за осъществяване на пътуването.
•Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата.
•Застраховка „Отмяна от пътуване“: Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване”. Застраховката се сключва най-късно до 3 календарни дни, считано от датата на внасяне на депозит. Размерът на застрахователната премия се определя от крайната цена на туристическия пакет. Повече информация в офиса на фирмата. Клиента е длъжен да се запознае обстойно с правилата и възможностите на този тип застраховка, от условията на ЗК.Туроператора е посредник за улесняване услугата  на клиента, и не носи отговорност по условията дадени от ЗК.
 
Срокове за анулации и неустойки валидни по време на ИЕО/извънредна епидемиологична обстановка/
1.1.В случай на обявено „извънредно положение“, „световна епидемиологична обстановка „или каквато и да било ситуация свързана с COVID-19, като прави напълно невъзможно осъществяването на пътуването поради затворени граници или забрана на гражданска авиация, Туроператора възстановява на Пътуващия внесените плащания в пълен размер до 14 /четиринадесет/ работни дни от датата на отмяна на пътуването и официалното съобщаване на страните.
1.2 Клиентите са напълно уведомени и наясно, че резервират пътуване което е по време на на ИЕО/извънредна епидемиологична обстановка/като в този период може да  има промени условията за пътуване и изискване за тесове или карантина  съпбразно наредбите на МНЗ ма Р. България.
2.Доплащането по договора за организирано туристическо пътуване се извършва в срок до 21 /двайсет и един / календарни дни назад от датата на отпътуване по програмата за която е записан клиента.
3.В случай, че има изискване на задължително тестване на пътуващите, всички разходи по това тестване са за сметка на пътуващите като туроператора  се задължава да ги уведоми за наличието на такова задължително изискване на властите .
3.1.Туроператорът не носи отговорност за резултатите от направените тестове за COVID-19, както и последиците свързани с това.
4. При отказ по лични причини или други, които са извън описаните в т. 1.1.клиента губи всички внесени суми както следва;
*От 80 до 30 дни преди датат на отпътуване - внесения депозит
*От 29 до 0 дни -100% от стойността 
•В случай, че Клиента  прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
•Потребителят има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни полети и не по-късно от 7 дни преди дата на пътуване при чартърни програми. При редовни полети ако това е възможно, то клиента се задължава да заплати на Туроператора само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите или глоби наложени от съответната авиокомпания.


ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ - кратка информация
*Изискава се сетрификата за положена ваксина или  отрицателен PCR тест за всеки пътник/дете при влизане в страната, който да е направен до максимум 96 часа преди дата на пристигане в страната. Задължително на английски език! Заповед на Министерство на туризма на Република Малдиви
*COVID-19 забележка - поради динамично променящата се ситуация, медицинските условия за посещение на страната подлежат на препотвърждение при приближаване периода на пътуване.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
*Международен паспорт с мин. валидност 6 месеца след датата на връщане;
*За деца до 18 г. пътуващи с един или без родител,  декларация за съгласие на пътуване с нотариална заверка от единия или двамата родители в зависимост от ситуацията!

Резервирай сега тази почивка

Новипредложения

Профи Травъл Център

Централен офис понеделник до петък 9:30 - 17:30 бул. "Витоша" 156, ет. 1 0882 34 55 55 0882 12 00 22 02/951 61 49
Офис Пловдив понеделник до петък 9:30 - 17:30 бул."Марица" 91 032/964 44 50 0884 36 36 99


„ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР“ ЕООД е подкрепена от Европейски фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020 по Процедура на подбор на проекти BG16RFOP002-2.092 „Подкрепа на предприятия, регистрирани по Закона за туризма като туроператор или туристически агент, за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 за покриване на текущите нужди на кандидатите и извършване на разходи за оперативен капитал. Стойността на отпусната помощ е 7 977,16 лв.

„ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР“ ЕООД е подкрепена от Европейски фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020 по Схема за подкрепа BG16RFOP002-2.095 „Подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидемични мерки“ за покриване на текущите нужди на кандидатите и извършване на разходи за оперативен капитал. Стойността на отпусната помощ е 94695.90 лева.”