Промоция до 01.11.2021!
7 250 лв 6 950 лв

Колумбия, Еквадор и първокласен круиз на островите Галапагос

 • София
 • Кито
 • Круиз Галапагос
 • Богота
 • Картахена
 • Амстердам
 • София
обща информация

Еквадорската столица - Кито е уникалното място, където минава линията на Екватора и разделя Земното кълбо на две равни части.
Добре дошли в комплекса Средата на Земята!
Дарена с тропични гори, магични плажове и колоритни градове, Колумбия е може би най-добре пазената тайна на Южна Америка! Дали ще Ви пленят лудите фиести и мистичната история на Богота или колониалната архитектура с карибски привкус на Картахена – харизматичната Колумбия Ви притегля за среща!

Кулминацията на пътешествието са уникалните острови Галапагос - едно от малкото останали места в света, където можете да видите тюлени, пингвини и разбира се, уникалните гигантски костенурки, разхождащи се абсолютно необозпокоени пред изумените очи на посетителите.
Посещението на архипелага Галапагос, наричан "последното светилище на дивата природа" е лукс само по себе си и дарява всеки пътепественик с изкушението да стане естествен изследовател на дивата природа в нейната уникална първичност.

 

 

ИНФОРМАЦИЯ и цени
Цена на човек в двойна стая/каюта:Стандартен пакетпромо пакет до 01 ноември 2021
Цена на основен пакет на човек при групa от минимум 12 туристи: 7 250 лв 6 950 лв

       Цената на основния пакет включва:

 • Застраховка “Защита при отмяна на пътуване“ и прекъсване на пътуването по независещи от клиента причини с покрити рискове и във връзка с COVID-19. Застрахованата стойност на пътуването е 7 000 лв на човек и покрива услугите в основния пакет*
 • 3 нощувки със закуски в хотел Mercure Alameda 5* в Кито;
 • 3 нощувки със закуски в хотел Novotel Bogota Parque 4* в Богота;
 • 2 нощувки със закуски в хотел Nacar Curio Collection by Hilton 5* в Картахена;
 • 3 нощувки в луксозна каюта Junior Suite на борда на круизен кораб M/V Galapagos Legend на островите Галапагос с включени закуска, обяд и вечеря;
 • 1 нощувка в хотел в района на летище Амстердам;
 • Всички трансфери и турове по програма с климатизиран туристически автобус, съобразен с броя на групата;
 • Целодневна обиколка на историческия център на Кито и посещение на комплекса Средата на Земята;
 • Целодневна екскурзия в Богота с включен обяд и с посещение на Музея на Златото и къщата на Симон Боливар;
 • Полудневна панорамна обиколка на Картахена с посещение на крепостта;
 • Посещение на 3 от Галапагоските острови – остров Геновеза, остров Санта Круз и остров Санта Фе по време на 4 дневното круизно пътуване;
 • Включени всички наземни екскурзии по време на круиза със специално подготвен местен водач.
 • Безплатно оборудване за шнорхелинг по време на круиза в Галапагоските острови;
 • Местно екурзоводско обслужване по време на екскурзията;
 • Водач-преводач от Профи Травъл Център;
 • Застраховка „Защита при пътуване” на „Allianz Travel” (част от Allianz Group) с покрити рискове във връзка с COVID - 19, за застрахователна сума 10 000 евро

* По желание може да се доплати за по-високо покритие на застраховката „Отмяна на пътуване“, което да включва и услуги, които са извън основният пакет на пътуването (самолетен билет, допълнителни екскурзии и други доплащания). Доплащания за покриване на по-висока застрахователна стойност: 51 лв за покритие до 8 000 лв, 102 лв за покритие до 9 000 лв, 153 лв за покритие до 10 000 лв, 408 лв за покритие до 15 000 лв, 663 лв за покритие до 20 000 лв и се заявяват в момента на сключване на договора.

Важни уточнения: Ако застрахованото лице се разболее от COVID-19 или е поставено под карантина поради съмнение за заболяване и следователно трябва да отмени планирано пътуване, застраховката покрива възстановяването на разходите за анулиране на пътуването до застрахованата стойност на пътуването. Заболяването на съпруг/а или близък роднина, който не пътува, също се счита за причина за анулиране на пътуването, при условие че лицето има живото застрашаващо състояние поради COVID-19 и се нуждае от интензивни грижи в болница.

Други причини за отмяна на пътуването, покрити от застраховката:
Включват медицински и немедицински причини, съкращаване от работа и др. описани в Общите условия по застраховката.
Издадени предупреждения за пътуване, страх за предприемане на пътуване или груба небрежност остават като изключени събития. Важно е да се запознаете с приложените кратки и подробни Общи условия на „Allianz Travel“. Телефона на Застрахователя - Обслужващ център за клиенти: 02 995 18 43 където можете да задавате конкретни въпроси за конкретни казуси по застраховките. www.allianz-assistance.bg/kontakti.html
 

      Цената на основния пакет не включва:

 • Самолетни билети с авиокомпании KLM и Avianca, София – Амстердам – Кито – Галапагос – Кито – Богота – Картахена – Амстердам - София с включени летищни такси. Договорена групова цена 3990 лв на човек до гарантиране на групата – 30.09.2021. За записали се след тази дата може да има по-висока цена за самолетните билети.
 • Такса обслужване за местните екскурзоводи и шофьори - 80 лв на човек;
 • Такси и бакшиши за персонала на круизният кораб – заплащат се на място;
 • Такса при пристигане в Галапагос - 100 USD на човек (заплаща се на място);
 • Такса за имиграционна карта в Галапагос - 20 USD (заплаща се на място);
 • Полудневна екскурзия с посещение на град Сипакира и Солна Катедрала: Цена на човек при мин. 10 записани с водач от Профи Травъл: 70 USD;
 • Целодневна екскурзия до остров от архипелага Росарио: Цена на човек при мин. 10 записани с водач от Профи Травъл: 140 USD (подлежи на препотвърждение);
 • Напитки и лични разходи.
 • Доплащане за единична стая и/или единична каюта: при запитване.

отвори цялата информация
Програма

Ден 1 / 29 януари 2022, събота / София – Амстердам - Кито
Отпътуване от летище София в 07:00 с полет на KLM за Амстердам. Пристигане в 09:00. Продължаване за Кито в 10:15 и кацане в еквадорската столица в 16:15. Посрещане и трансфер до хотел Mercure Alameda 5*. Нощувка.

Ден 2 / 30 януари 2022, неделя / Кито
След закуска панорамна обиколка на Кито, включваща пешеходен тур из историческия колониален център на града с акценти: Големия Площад, Президентския Дворец и Архиепископския Дворец, превърнат в колонада от магазини и ресторанти. Обиколката продължава с църквата La Compañia - блестящо произведение на изкуството, манастира Сан Франсиско и фото-пауза на фона на вулкана Пичинча - една от най-красивите гледки на еквадорската столица, разположена в долина на Андите с височина 2800 м. Свободно време за самостоятелна разходка, обяд или вечеря в типичен местен ресторант. Жителите и атмосферата на града пренасят в един друг свят с глъчта на уличните продавачи, музиканти и с уханията носещи се от кафенета и ресторантчета. Нощувка.

Ден 3 / 31 януари 2022, понеделник / Кито - Галапагос
Трансфер до летището в Кито за полет до Галапагос в 09:08. Кацане в 11:42 и трансфер с автобус и с лодки до круизния кораб M/V Galapagos Legend, откъдето ще започне Вашето 4-дневно приключение на островите Галапагос. Островният архипелаг е разположен в Тихия океан на 965 км западно от Еквадор и представлява група от 13 вулканични острова и над 100 скални образувания. Настаняване в луксозен клас каюти Junior Suite и обяд на борда на кораба.
Следобяд акостиране на остров Санта Круз и посещение на ферма-резерват, в която се отглежда в естествена среда един от символите на Галапагос - гигантската костенурка като някои екземпляри достигат тегло до 400 кг и дължина 1,8 м. Тук ще откриете и различни скални формирования, напомнящи за вулканичният произход на островите. Очакват Ви спиращи дъха гледки и възможност за наблюдение на някои от типичните птичи обитатели на острова. Връщане на кораба, вечеря и нощувка.

Ден 4 / 01 февруари 2022, вторник / о. Санта Круз – о. Геновеза
Този ден ще имате уникалната възможност да сте едни от малкото туристи, посетили този остров. Геновеза е перлата в короната на галапагоския архипелаг и дълги години е бил затворен за посещение. От средата на 2017 островът отново е отворен за посещение от изследователски кораби. Островът е с формата на подкова и има площ от 4 кв. км. но на тази малка територия има изключително разнообразие на птичия свят. Затова Геновеза е известен и като „Островът на птиците“ и не случайно тук може да видите представители на почти всички ендемични видове в района – синекраки и червенокраки бубита, Наска бубита, птиците-фрегати с техните атрактивни червени гърди, двойноопашати чайки – единствените нощни чайки в света, които гнездят на ръба на скалите.
Акостирайки на брега с лодки първо ще преминете през известните „Каменни стъпки“ на принц Филип (El Barranco, Prince Philip’s Steps), наречени така след посещението на Британския монарх през 1964 г. Наблизо се намира и гората Palo Santo, където при късмет може да се види и много рядък вид бухал.
Връщане на кораба, обяд и свободно време за почивка или по желание – включване към интересни лекции за историята на островите, откритията на Чарлз Дарвин, животинския свят на Галапагос и други.
Следобяд - акостиране с лодки на залива Дарвин Бей на малък пясъчен коралов плаж - едно от малкото места на островите, където е гарантирано, че ще видите червенокраките бубита, невероятно красиви с яркочервените си крака и контрастиращи сини човки. Смята се, че в дърветата и храстите на Геновеза живеят повече от 200 000 червенокраки бубита. В близост може да се види и малка колония от тюлени. Връщане на кораба, вечеря и време за вечерни анимации.

Ден 5 / 02 февруари 2022, сряда / о. Санта Фе
След закуска посещение на най-северозападната част на остров Санта Круз. Двучасовата разходка по Драконовите хълмове (Dragon Hills) ще Ви срещне с най-редките дракони-игуани, ендемични за Галапагоските острови. Наричат ги още и морски игуани защото са единствените гущери, които са се научили да плуват и да си търсят храна в морето. Горите на остров Санта Круз са също и дом на много видове птици - присмехулник, финка на Дарвин, жълто коприварче и Галапагоски гълъби.
Връщане на кораба за обяд. Свободно време за почивка или интересни лекции от местните естествоизпитатели. 
Следобяд продължение към остров Санта Фе. Този остров е много рядка геоложка формация, намираща се в средата между големите острови Санта Круз и Сан Кристобал. Островът е най-старият на архипелага и геоложката му възраст е около 4,5 милиона години. Образуван е в резултат от издигането на земен слой при нагъване на земните маси, за разлика от останалите, които са с вулканичен произход. В залива на Санта Фе ще видите прекрасна тюркоазена лагуна, използвана за пристан на корабите от Британския адмирал Барингтон. Време за шнорхелинг (по желание) в тюркоазените води на защитения залив. Белият пясък на плажа е заобиколен от колония морски лъвове, а навлизайки във вътрешността на острова ще преминете през кактусова гора. Връщане на кораба, вечеря и нощувка.

Ден 6 / 03 февруари 2022, четвъртък / о. Балтра - Кито
След ранна закуска на кораба е време за последна разходка - посещение на залива Бачас бийч на остров Санта Круз. Заливът е основно място за гнездене на морските костенурки които снасят яйцата си на брега 3 или 4 пъти в сезона. Зад плажа има две малки крайбрежни езерца с фламинго и игуани, припичащи се на слънце. Тук може да видите интересни растителни видове като червено и черно мангрово дърво, както и много птици. Връщане на кораба. Следва освобождаване на каютите и трансфер с автобус до летището на остров Балтра за отпътуване от Галапагоските острови. Полет за Кито, посрещане и трансфер до хотел Mercure Alameda 5*. Нощувка.

Ден 7 / 04 февруари 2022, петък / Кито
Закуска. Туристическа програма в района на Кито. Самото име на страната означава „Република на Екватора” и в този смисъл обиколката на Кито е непълна без посещението на комплекса Средата на Земята. Той е построен в името на първата геодезична мисия, водена от Френската Академия на Науките и представлява 30-метров паметник с огромен глобус отгоре, което ни напомня, че точно на това място преминава екваторът, разделяйки света на две. Въпреки, че след преизчисления с модерни GPS устройства, екваторът се оказва на около 240 м северно от сегашния комплекс, това не пречи на хилядите посетители да се снимат с по един крак от двете страни на екваториалната линия. Връщане в Кито. Свободно време. Нощувка.

Ден 8 / 05 февруари 2022, събота / Кито - Богота
Закуска и трансфер до летище за полет на авиокомпания Avianca, посрещане, трансфер и настаняване в хотел Novotel Bogota Parque 4* – централно разположен в модерната част на Богота с разнообразие от заведения и ресторанти. Свободно време за почивка и вечеря. Столицата на Колумбия се издига на 2 640 м н.в. в Андите, с което се нарежда на трето място по височина в Южна Америка след столиците Ла Пас и Кито. Нощувка.

Ден 9 / 06 февруари 2022, неделя / Богота
След закуска начало на панорамна обиколка и разглеждане на основните забележителности на Богота, красивата столица на Колумбия, наричана още „Атина на Южна Америка“. Пешеходен тур на стария град или така наречената „Ла Канделария” със своята колониална архитектура и павирани улици: площад Боливар с най-важните сгради наоколо, Националният Конгрес, Капитолия (отвън), посещение на Катедралата, Съдебната палата и Кметството (отвън), Театър Колон (отвън), Библиотеката на Луиз Ангел Аранго (отвън) и др. Включен обяд в местен ресторант. Следобед посещение на Музея на Златото с над 55 000 златни творби и предмети от времето преди испанското нашествие в страната. Сред най-интересните експонати на музея е златният сал, изобразяващ Легендата за Ел Дорадо, според която местното муиско племе е принасяло в дар на боговете стотици ценни златни предмети, като са ги хвъляли в езерото Гуатавита. По този начин те се надявали да усмирят божествата и да възстановят нарушения баланс. Обиколката продължава с посещение на къщата на известния латиноамерикански революционер Симон Боливар - House Quinta de Bolivar.
Връщане в хотела, свободно време за вечеря и нощувка.

Ден 10 / 07 февруари 2022, понеделник / Богота
Закуска в хотела. Свободен ден за разглеждане на Богота по интереси. Очакват Ви многобройните музейни експозиции както и красивия базар на цветята.
По желание - полудневна разходка и посещение на град Сипарика (на около 50 км северно от Богота) и уникалната Солна Катедрала, построена 200 м под земята и считана за архитектурно бижу. Макар че църквата е силна притегателна точка за туристи от целия свят, както и за местни поклонници с над 3000 посетители всяка неделя, тя всъщност няма епископ или дори официален статут на катедрала в католическия свят. Изградена е изцяло от каменна сол и се състои от три части, символизиращи раждането, живота и смъртта на Христос. Впечатляващи са не само внушителните размери но и тайнствените лабиринти, мистичните светлини и фантазията на цялостният замисъл. Връщане в Богота следобяд. Свободно време за вечеря. Нощувка.

Ден 11 / 08 февруари 2022, вторник / Богота - Картахена
След закуска трансфер до летището в Богота за полет на авиокомпания Avianca до Картахена. Пристигане в Карибската столица на Колумбия – на брега на толото Карибско море. Посрещане, трансфер до историческия център на града и начало на панорамна обиколка.
Картахена ще Ви омае със своята романтика и красота, съхранени зад 13-километрова колониална стена, все още нашепваща легенди за пиратски набези и морски битки. Неслучайно историческият център на Картахена е в списъка на ЮНЕСКО с лабиринта си от павирани алеи, цветни фасади, тераси покрити с цветя и огромни църкви, носещи духа на колониалната епоха. Посещение на Сан Фелипе де Барахас – най-голямата крепост строена някога от испанците в тяхна колония, останала и до днес непревземана.
Обиколката включва също разглеждане на църквата Сан Педро Клавер, носеща името на свещеника, който посвещава живота си на робите, пренесени с кораби от Африка, заради което е познат и като „Апостолът на Черните”. Продължаваме с Часовниковата Кула и Дворецът на Инквизицията (отвън), където някога са били измъчвани езичниците в колонизираната Картахена. Настаняване в Nacar Curio Collection by Hilton 5*, разположен в историческия център на Картахена. Свободно време за самостоятелна вечеря в живописните ресторанти наоколо. Нощувка.

Ден 12 / 09 февруари 2022, сряда / Картахена
Закуска в хотела. Днес имате свободен ден за самостоятелна разходка из красивата крайбрежна столица - можете да разгледате така наречената „Лас Боведас”, сграда в историческия център, която някога е служила като затвор, но сега килиите са преустроени като магазини за сувенири и занаятчийски творби; можете също да отседнете в някое от многобройните кафенета и ресторанти и да пробвате вкусната карибска кухня, типична с разнообразието си от морски дарове и тропични плодове. По желание възможност за включване в целодневна екскурзия с включен обяд до островния архипелаг Росарио, обявен за национален парк поради добре запазената му екосистема. По време на тази екскурзия ще посетите един от островите и ще можете да си починете на неговия бял плаж или да се изкъпете в кристалносините води на Карибско море. По желание вечерта можете да се потопите в магичната атмосфера на нощна Картахена в типично колумбийски стил – с освежаваща напитка в ръка и под акомпанимента на жива музика, завършвайки преживяването с типична вечеря в колумбийски ресторант. Нощувка.

Ден 13 / 10 февруари 2022, четвъртък / Картахена - Амстердам
Закуска. Свободно време и освобождаване на стаите до обяд. Следобед - трансфер до летището в Картахена за полет на авиокомпания KLM до Амстердам в 18:50. Нощувка в самолета.

Ден 14 / 11 февруари 2022, петък / Амстердам
Кацане на летище Амстердам в 10:30. Настаняване в хотел в района на летище и свободен ден в Амстердам. Нощувка.

Ден 15 / 12 февруари 2022, събота / Амстердам - София
Закуска и трансфер до летище за полет до София в 10:20. Кацане в София в 14:00.

Край на програмата.

Круизен кораб GALAPAGOS LEGEND

Обща информация:

Луксозен експедиционен кораб, предназначен специално за круизи в района на Галапагоските острови. Построен в Германия и проектиран с вкус и стил, той плава първо в Балтйиско море, след което е посветен изцяло на круизни пътувания във водите на Галапагоския архипелаг. Новите собственици извършват пълна реновация, за да постигнат високите екологични стандарти на този регион. Всеки детайл е предназначен да вдъхновява автентични преживявания сред дивата природа на островите – просторна панорамна палуба, външен ресторант, плувен басейн на открито, конферентна зала, изследователски център с много материали и наръчници за природата. Луксозният кораб разполага с 5 палуби, каюти за 90 пасажери, басейн, спортна зала, библиотека, 24-часово медицинско обслужване, всички международни комуникации като телефон/факс/интернет, най-съвременна система за сигурност. Професионален екип от 55 човека на борда на Galapagos Legend се грижат за Вашата идеална почивка, съчетавайки комфорт и забавления със страстта към нови знания и откривателство.

Настаняване:

Корабът има 52 каюти, декорирани с картини на типичните представители на местната фауна. Всяка от тях е с външен прозорец, за да се наслаждавате на морската гледка и разполага със специални легла, обновени мебели и сешоар. Предлага се вътрешна, местна и международна сателитна телефонна услуга, като интернет е достъпен при закотвяне на основните острови. На борда на кораба има сателитен интернет, като на място ще бъдете информирани за наличните интернет планове (срещу заплащане).
По програма настаняването е в супериорни каюти тип Junior Suite, разположени на Earth Desk, площ 15 кв.м., с огромни панорамни прозорци, за да се наслаждавате на пейзажа и с разнообразие от аранжировки. Кабините са застлани с мокет, имат самостоятелна баня и тоалетна с топла и студена вода, сешоар, сейф, мини бар и гардероб за дрехи и багаж. За Вашия комфортен престой кабините са оборудвани с климатик, музика, телефон и телевизор. Корабът разполага с 24 такива каюти.

Хранене, спорт и развлечения:

Този 92-метров кораб е оборудван с всички удобства за хранене, спорт и развлечения, характерни за дългите круизи, като в същото време запазва усещането за уют и връзка с природата. На борда на M/V GALAPAGOS LEGEND се предлага закуска, обяд и вечеря с различни кулинарни изкушения.Акцентът се поставя бърху здравословното хранене. Ресторантът Lonesome George предлага разнообразен бюфет салати, основни ястия и десерти. След вечеря имате възможност за включване в предлаганата на кораба специална анимация - караоке, Нептун-парти, наблюдаване на звездите и други изненади. Корабът има 4 палуби, като на разположение на гостите са коктейл-бар (24-часа), плувен басейн с широки слънчеви палуби, шезлонги, спа център, платформи за наблюдение, променада, интернет, библиотека, малко кино, конферентна зала, сувенирен магазин и 24 часово обслужване от медицинско лице на борда. Всички екскурзии на островите се осъществяват под ръководството на специално подготвени мултинационални водачи.

Технически данни:

Година на производство – 2001, Германия           Реновация: септември 2007
Категония: Deluxe                                                    Характеристики на кораба:
Дължина: 92 м,                                                        Ширина: 15 м
Капацитет пасажери: 100                                       Брой кабини: 52
Екипаж: 60                                                               Декове: 5
Скорост: 15-17 възела                                            Електричество: 10/220 AC – 12/24 DC
Гидове на кораба: 7 мултинационални професионални водачи

Важно

        ВАЖНО !

 • Посочената пакетна цена е валидна при група от минимум 12 туристи!
 • Краен срок за гарантиране на групата: 30.09.2021;
 • Депозит 3 000 лв на човек – при записване.
 • Второ плащане от 2 000 лв до 30.09.2021;
 • Доплащане на цялата сума до 15.10.2021;
 •  
 • Необходими документи за записване: копие от валиден международен паспорт минимум 6 месеца от датата на връщане, подписан договор с ПРОФИ ТРАВЪЛ и депозит;
 • Плащането става в брой, с кредитна карта в офисите на фирмата или по банков път: "ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР" ЕООД, РАЙФАЙЗЕН БАНК,
 • IBAN: BG72 RZBB 9155 1000 5549 40 BIC: RZBBBGSF

 • Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат предварително;
 • За посещението на Колумбия и Еквадор не се изискват визи и за посещаваните райони няма задължителни ваксини за тропически болести;
 • Ваксинираните туристи могат да пътуват без PCR тест в Еквадор с представяне на Цифров Covid Сертификат на ЕС, но за Галапагоските острови се изисква отрицателен PCR тест с валидност 72 часа;
 • При завръщане в България се отменя 10-дневната карантина при представяне на ваксинационен сертификат + отрицателен PCR тест, направен до 24 часа след пристигане ако той е отрицателен, карантината се отменя;
 • За влизане в Колумбия няма никакви рестрикции.
 • Профи Травъл ще прави непрекъснат ъпдейт на санитарните изисквания по програмата и ако има съществени промени ще Ви информира своевременно
 • Относно условията и реда за провеждане на диагностика, профилактика и контрол на внасяните паразитни болести и съгласно Наредба № 17 от 30.07.2008 на МЗ Ви съветваме да потърсите специализирана информация от лекар-пазазитолог, който да може да Ви консултира лично относно риска от заразяване и начините за предпазване от тропически паразитни болести във връзка с предстоящото пътуване.
 • Списък на страните с разпространение на различните видове малария е достъпен на Интернет страницата на НЦЗПБ.
 • За контакти: НЦЗПБ - сграда „Вирусология“, София 1233, бул. Ген. Столетов 44А,
 • РЗИ – Столична регионална здравна инспекция, София, ул. "Враня" № 20, ет. 2
 • При въвеждане на допълнителни държавни такси и промяна в таксите за резерватите, те подлежат на допълнително заплащане
 • Смяната на посочените хотели с подобни от същата категория не се счита за значителна промяна на програмата;
 • В повечето хотели в Колумбия настаняването е след 16:00 ч., а освобождаването на стаите до 11:00 ч.
 • Круизната компания си запазва правото на изменения на маршрута според метеорологичните условия.
 • Профи Травъл Център не носи отговорност при промяна на маршрута на кораба и промяна на полетните разписания на авиокомпаниите.
 • Поради високата надморска височина на някои от посещаваните градове и интезивността на програмата записването на лица над 70 г. не се препоръчва.

Цените са изготвени при валутен курс 1 щ. долар = 1,63 лв и при промяна на валутния курс на щ. долар към лева с повече от 3%
Профи Травъл Център си запазва правото да преизчисли сумата по доплащането
за екскурзията към датата на финално доплащане.

Профи Травъл ЕООД има сключена застраховка «Отговорност на туроператор» при ЗД «Лев Инс» с адрес на управление гр. София, bул. «Цар Борис III»136 В
Резервирай сега тази екскурзия

Новипредложения

Профи Травъл Център

Централен офис понеделник до петък 9:30 - 17:30 бул. "Витоша" 156, ет. 1 0882 34 55 55 0882 12 00 22 02/951 61 49
Офис Пловдив понеделник до петък 9:30 - 17:30 бул."Марица" 91 032/964 44 50 0884 36 36 99


„ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР“ ЕООД е подкрепена от Европейски фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020 по Процедура на подбор на проекти BG16RFOP002-2.092 „Подкрепа на предприятия, регистрирани по Закона за туризма като туроператор или туристически агент, за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 за покриване на текущите нужди на кандидатите и извършване на разходи за оперативен капитал. Стойността на отпусната помощ е 7 977,16 лв.

„ПРОФИ ТРАВЪЛ ЦЕНТЪР“ ЕООД е подкрепена от Европейски фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020 по Схема за подкрепа BG16RFOP002-2.095 „Подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидемични мерки“ за покриване на текущите нужди на кандидатите и извършване на разходи за оперативен капитал. Стойността на отпусната помощ е 94695.90 лева.”